Referenties

Absoluut betrouwbaar
Ik heb lang gezocht naar een bij mij passende administratieve medewerker en in Marja Brigg de ideale persoon gevonden. Zelf heb ik een hekel aan de bureaucratie die aan het ondernemerschap verbonden is. Ik concentreer me liever op het vakgebied waar ik in uitblink. Ik heb Marja vooral leren waarderen toen ik door mijn werk met bestrijdingsmiddelen slachtoffer van een vendetta van de producenten dreigde te worden. Marja heeft mij door deze moeilijke periode bekwaam heen geloodst. Ze werkt secuur, is absoluut betrouwbaar en attendeert je tijdig op aspecten waaraan aandacht moet worden besteed.
Dr. H. A. (Henk) Tennekes, Consultant in Toxicology

Marja zit je achter de vodden
We kennen Marja nu zo’n 3 jaar en we zijn superblij met haar! We hadden wat problemen gehad met een vorige boekhouder, waardoor we achterstand hadden in onze aangiftes. Marja heeft ons toen fantastisch geholpen! En nog steeds! Marja werkt snel en heel secuur. Ze heeft enorm veel geduld met ons, maar ze  kan je ook op een prettige manier achter de vodden zitten. We zoeken nooit meer een andere boekhouder!

Ook een kleine ondernemer is een volwaardige klant
Ik wil heel graag van de gelegenheid gebruik maken om andere ondernemers aan te sporen eens kennis te maken met Marja Brigg. Als zelfstandig ondernemer heb ik sinds 1994 van de diensten van  meerdere administratiekantoren gebruik gemaakt. Niet altijd wordt door de grotere kantoren de kleine ondernemer als volwaardige klant gezien. Hoe anders is dat bij Marja Brigg Administratieve Dienstverlening! Daar is de klant nog werkelijk koning! Altijd zeer correct, zeer op tijd, zeer betaalbaar en, last but not least, zeer kundig.

Oprechte interesse
Niemand begint een eigen bedrijf omdat hij zo dol is op het invullen van formulieren, het  indienen van de BTW-aangifte, de jaarlijks terugkerende  datum 1 april of het in de wacht staan bij de Belastingtelefoon.
Wie een boekhouder neemt zoals Marja , is veel  van die zorgen kwijt. Ik ben ontzettend blij dat ik ruim 2 jaar geleden bij haar terechtgekomen ben. Zij verzorgt voor mijn bedrijf de gehele administratie en de aangiftes inkomstenbelasting en omzetbelasting. Dit alles op basis van op volgorde gerangschikte facturen, bankafschriften en kassabonnen. Het scheelt mij enorm veel tijd die ik weer kan besteden aan mijn bedrijf, iets wat ik veel leuker vind. Marja werkt snel ,accuraat, houdt je goed op de hoogte van alle regeltjes en veranderingen waar je aan moet denken. Maar wat ik persoonlijk het fijnste vind, is dat ze oprecht geïnteresseerd is in wat je als bedrijf doet en ook meedenkt. 

Djony van Laar-Henneken, www.zeepmallen.nl

No-nonsense
Marja Brigg is een no-nonsense  vrouw die haar werk prima doet en ook zoals is afgesproken. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Joy Ligteringen, healing & art.

Zorgvuldig en vakkundig
Het is inmiddels een jaar of acht  geleden dat wij met onze bedrijven kennismaakten met Marja Brigg Administratieve Dienstverlening. De boekhouding van beide bedrijven deden we zelf, de jaarrekening en de belastingaangiftes werden door een accountant verzorgd. Met name de boekhouding van KMuitgevers werd steeds ingewikkelder. We waren blij dat Marja haar expertise daarvoor in wilde zetten (zie KMuitgevers).
Coppes & Communicatie heeft niet zo’n ingewikkelde boekhouding. Marja  heeft de boekhouding ingericht en ik hou ‘m zelf bij. Een paar keer per jaar nemen we alles samen door, aan het einde van het jaar stelt Marja de jaarrekening op. Ook verzorgt ze de belastingaangiftes, zowel van Coppes & Communicatie als van KMuitgevers. Met twee eigen bedrijven is dat een uitkomst! We kunnen zelf bepalen hoeveel tijd we zelf en hoeveel tijd Marja besteedt aan de administratie. Dat, gecombineerd met haar zeer schappelijke tarief, maakt dat de kosten erg meevallen.
We zijn blij met de zorgvuldigheid waarmee Marja onze administraties bijhoudt, maar nog meer met haar vakkennis.  Ze is goed op de hoogte van wet- en regelgeving en adviseert waar nodig!

Arjen Woudenberg, José Coppes (KMuitgevers|KMpublishers)

Kritische vragen en goed advies
De boekhouding van KMuitgevers werd steeds ingewikkelder. Op het juiste moment kwam Marja bij ons langs en stelde zich voor. We waren meteen enthousiast! Marja had veel ervaring, vond het geen probleem om de boekhouding bij ons op kantoor te doen, kon overweg met ons boekhoudprogramma en ze hanteerde een aantrekkelijk tarief.
De eerste jaren onderhield ze het contact met de accountant, de laatste jaren verzorgt Marja zowel de jaarrekening als de belastingaangiftes aangiftes zelf.
Marja heeft de boekhouding heringericht en verbeteringen doorgevoerd. Regelmatig komt ze een (halve) dag om de boekhouding bij te werken.  Ze werkt hard, is secuur en accuraat, stelt kritische vragen en geeft advies. Met name bij het opstellen van de jaarrekening denkt ze mee en adviseert ze over de meest gunstige oplossingen. Ook bij het opstellen van de belastingaangiftes geeft ze aan welke posten het beste bij welke partner opgenomen kunnen worden, om zo optimaal gebruik te maken van de fiscale mogelijkheden. Kortom, zowel voor een eenvoudige als een ingewikkelde administratie ben je bij Marja aan het juiste adres!

Arjen Woudenberg, José Coppes (KMuitgevers|KMpublishers)

Gedrevenheid
Eigenlijk was het de advertentie die mijn belangstelling trok, de gedrevenheid ervan. Die van jou sprong eruit louter omdat de persoonlijke omschrijving mij meteen aansprak. Toen er een afspraak gemaakt werd en je op bezoek kwam om tekst en uitleg te geven, was ik eigenlijk meteen ‘om’. In de periode erna bleek dat mijn gevoel me niet in de steek gelaten had. De tarieven zijn redelijk en de bekwaamheid die je etaleert is een aangename verrassing. Het gaat niet om een prachtig kantoor en een mooie uitstraling, het gaat om de betrouwbare degelijkheid van de persoon die het bedrijf vertegenwoordigt.
Kapsalon Henk Velthuis

Klankbord
Marja Brigg heeft mij in de (op)startfase van mijn bedrijf professioneel bijgestaan op gebied van mijn financiën en overige zaken. Inmiddels ruim 4 jaar verder regelt Marja mijn boekhouding nog steeds naar mijn tevredenheid. Ze is ook een goed klankbord op diverse zakelijk gebieden.
Willem Jansen, Café De Spaan

Integer, deskundig, prettig en betaalbaar
Als aannemer/ zzp-er heb een grote affiniteit met het bouwproces,  op de kleinschalige bouwplaats ben ik als een vis in het water, maar van boekhouden heb ik helemaal geen verstand. Zo weinig dat ik de jaarverslagen van mijn eigen zaak vaak niet begrijp. Voor mijn eenmanszaak is Marja dus echt een onmisbare schakel. Al snel had ik door dat bij haar de boekhouding in goede handen is. Heerlijk om een doos met rekeningen af te geven en een geordende boekhouding terug te krijgen. Het aantal werkuren dat zij daarvoor nodig heeft valt me altijd mee. Als ik de gegevens op tijd aanlever, zorgt zij dat de deadlines gehaald worden. Als ik vragen heb die betrekking hebben op boekhouding of belastingregels, kan ik bij haar terecht en komt ze snel met antwoorden. Over belangrijke veranderingen in de wetgeving, stuurt zij altijd een mailing. Samengevat in een paar woorden:  integer, deskundig, prettig en betaalbaar.
Joop Berendsen, www. berendsenbouwtechniek.nl

Begrip voor startende ondernemer
Als beginnende internetondernemers met een webshop waren we op zoek naar een
betrouwbare en betaalbare oplossing voor het bijhouden en verzorgen van onze administratie.
Sinds 2012 zijn wij zonder problemen en tot tevredenheid klant bij Marja. We kunnen haar telefonisch of per mail altijd om advies vragen en de no-nonsense mentaliteit spreekt ons aan.
Zij begrijpt de problemen waar je als beginnende ondernemer tegenaan loopt en heeft ons goed geholpen, waardoor wij destijds en nu onze aandacht met name bij de verkoop kunnen houden. Wilt u de boekhouding laten verzorgen tegen een gunstig tarief met goede begeleiding,
dan zit u bij Marja Brigg goed.

Team STC-Locks, Doetinchem, www.stc-locks.nl

Scherp tarief
Sinds een aantal jaren laat ik mijn administratie verzorgen door Marja en dat bevalt erg goed. Zo goed, dat nu ik verhuisd ben naar Arnhem ik geen moeite ga doen om iemand anders te zoeken. Marja is flexibel en altijd bereid om mijn vragen snel te beantwoorden. Ik lever mijn spullen in en zij doet de rest, heerlijk. En niet onbelangrijk: Marja hanteert een zeer scherp tarief.
Van der Kamp Coaching, www.vanderkampcoaching.nl

Diverse boekhoudprogramma’s
Ik ben eigenaar van www.chair-man.nl. Ik bouw, onderhoud en ontwikkel sinds 2006 websites. Sinds 2009 ben ik klant bij Marja, naar volle tevredenheid. Hiervoor had ik een gepensioneerde boekhouder die alles nog met pen en papier deed. Marja werkt met verschillende boekhoudprogramma’s. Ook met het programma dat ik zelf gebruik, dat maakt het uitwisselen van gegevens heel eenvoudig. De jaarafsluiting is altijd zo gepiept. Echt een verademing. Ik heb haar bij enkele bekenden aanbevolen die inmiddels ook van haar diensten gebruikmaken.
Peter Dieperink, www.chair-man.nl

Geen loze beloften
Marja doet ruim 15 jaar de administratie voor ons. Ik heb haar leren kennen als een betrouwbare, accurate en solide factor binnen ons bedrijf. Ze is een gedreven vakspecialist die eigenlijk altijd klaar staat. Zelfs als het haar niet uitkomt, zegt ze vaak “ja”. Ze weet veel van het vak en blijft te allen tijde rustig. Met Marja krijg je dus je administratie op een prettige en heldere manier geregeld.  Ze handelt snel en doet geen loze beloften!
Robbert Leemkuil, AGOS Kunststofvloeren

Besparing
Al enige jaren verzorgt Marja Brigg onze jaarlijkse belastingaangifte, tot volle tevredenheid. Dit jaar hebben wij ook onze verzekeringen via haar laten nakijken. Dat leverde een aardige besparing per jaar op. Al met al zijn wij zeer tevreden.
Ria Hoornweg

Levenstestament geeft rust
Over mijn ervaringen met Marja Brigg kan ik heel positief zijn. Enige tijd geleden was ik bezig mijn levenstestament op te stellen. Voor zorg en huisvesting had ik al twee mensen bereid gevonden om via de notaris gevolmachtigd te worden. Voor het financiële deel zocht ik een persoon die ik mijn vertrouwen kon geven, geen familielid of kennis die immers ook kan afhaken. Ik zocht een financieel adviesbureau waar continuïteit gewaarborgd is en het liefst in Zutphen. Via advertenties en websites kwam ik bij het bureau van Marja Brigg. We maakten kennis en ik wist al gauw dat zij degene was die ik de opdracht wilde geven. We hebben alles goed doorgesproken en op schrift gesteld.
Nu ik (nog) geen probleem heb met het doen van de financiële zaken, verzorgt zij alleen mijn belastingaangifte. Voor het geval de situatie verandert – abrupt of sluipend – kan Marja alles overnemen. Zij heeft daarvoor reeds een bankpas, die geactiveerd wordt als het nodig is.
Het geeft rust als je weet dat een vertrouwenspersoon op bekwame wijze je financiële zaken kan voortzetten als je het zelf niet meer kan.

C.C.