Welkom

Bedrijven

Starters / ZZP'ers

Samenwerkingspartners

Particulieren

Levenstestament (nieuw)

Referenties

Tarieven

Voorwaarden

Privacyverklaring

Contact

Let u op ons nieuwe adres!

MB Administratieve Dienstverlening
Het Emerhuys 2e etage
Piet Heinstraat 5
7204 JN Zutphen

t 0575 571 571
m 065 758 31 92
e info@mbadmin.nl

Samenwerkingspartners

MB Administratieve Dienstverlening verzorgt administraties, stelt rapportage op, doet belastingaangiftes etc. MB krijgt echter ook specifieke vragen die net buiten haar vakgebied vallen. Denk aan salarissen, hypotheken en verzekeringen, soms is er ook behoefte aan een accountant of notaris. Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden, schakelt MB specialisten in. We hebben een band opgebouwd met verschillende bureaus en kantoren. 

Salarisadministratie
Salarisadministratie is een 'vak apart'. Daarom werkt MB op dit gebied samen met een gespecialiseerd salarisadviesbureau. Alle salarismutaties, (pro forma) salarisspecificaties, jaaropgaven, loonkostenberekeningen, sociale verzekeringen, aanmelding bij pensioenfondsen, cao-verplichtingen etc. worden tot in de puntjes verzorgd!

Hypotheken en verzekeringen
MB krijgt regelmatig vragen over hypotheken en verzekeringen. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met een kantoor dat ruim 15 jaar ervaring heeft in de wereld van hypotheken en verzekeringen. Alle verzekeringen, zowel privé als zakelijk, kunnen hier geregeld worden.

Wilt u uw verzekeringspakket eens doorgelicht hebben of bent u toe aan een (nieuwe) hypotheek? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we bekijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Accountant
In de administratie komen ook regelmatig juridische vraagstukken voorbij. MB heeft voor de nodige ondersteuning op fiscaal-juridisch gebied en bij accountancyvraagstukken een perfecte partner gevonden. We werken nauw samen met een gerenommeerd accountantskantoor.

Notaris
In de praktijk hebben onze klanten regelmatig een notaris nodig hebben, denk bijvoorbeeld aan het oprichten van een of meerdere BV’s of het maken van een levenstestament. MB heeft voor dit soort zaken contact gelegd met een notariskantoor in de regio, waar we graag mee samenwerken.

 

‘MB verzorgt al jaren onze belastingaangifte.
Dit jaar hebben we ook onze verzekeringen na laten kijken. Dat leverde een aardige besparing per jaar op!’